Werkwijze

Stappenplan Website

Voorbereidende fase:

 • Stap 1: Inventarisatie wensen en materiaal

  Eerst gaan we na welk pakket het beste bij uw wensen past. Vervolgens gaan we na hoe we het pakket kunnen invullen met het materiaal dat voor handen is en/of nog gemaakt moet worden.

 • Stap 2: Boodschap van uw website

  Wat is uw doel met uw website, wat wilt u naar uw klant communiceren? Wie is uw klant en wat is zijn verwachtingspatroon m.b.t. de website? Op basis hiervan kan pario de juiste invulling geven aan uw website. 

 • Stap 3: Offerte

  Pario stelt op basis van uw wensen een offerte op die we u schriftelijk en/of digitaal voorleggen.

Na ondertekening offerte:

 • Stap 4: Verzamelen/produceren content

  Na 50% aanbetaling is het zaak om content aan te leveren op basis waarvan de website gebouwd wordt. Pas wanneer pario alle content binnen heeft, volgt stap 4. Uiteraard kunt u content altijd zelf nog in een later stadium toevoegen. Het gaat hier om de pagina's die pario al voor u ontwerpt (homepage + 5 andere pagina's naar keuze).

 • Stap 5: Aanvragen/verhuizen domeinnaam

  Pario vraagt uw domeinnaam aan (dit kunnen we ook in een eerder stadium doen), indien u al een domeinnaam heeft, wordt deze verhuisd naar de servers van Pario. 

 • Stap 6: Bouw en ontwikkeling website

  Nadat alle content is verzameld, gaat pario aan de slag met het ontwerp en bouw van de website. Uw online-identiteit krijgt gestalte! Dit zal ongeveer een week in beslag nemen.

 • Stap 7: Correctieronde

  We geven u de mogelijkheid om de website te bekijken (op een testserver die alleen voor u toegankelijk is) zodat u nog eventuele correcties kunt doorgeven. Daarnaast zorgt pario voor zoekmachine-optimalisatie (seo) en het optimaliseren van de snelheid

 • Stap 8: Akkoord

  Zijn de correcties uitgevoerd en bent u akkoord, dan maakt u het restant van het factuurbedrag over en kan de website online worden gezet. Pario zal op dat moment uw website aanmelden bij de zoekmachines. 

 • Stap 9: Oplevering

  Oplevering gebeurt online of ter plaatse (thuis of op de zaak) waarbij we meteen live de website uitleggen (voor klanten binnen de ring in Amsterdam is dit kosteloos). 

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.