Aanbod webdesigners vergelijken

pario vs andere webdesigners

Website laten maken door pario of concurrent?

Denkt u toch een beter aanbod gezien te hebben? Laat het ons gerust weten, wij zijn daar bijzonder nieuwsgierig naar. Pario heeft veel tijd gestoken op zoek naar de beste combinatie en heeft ook uitgebreid concurrentie-onderzoek gedaan dus we zijn behoorlijk overtuigd van ons aanbod en leggen het maar al te graag uit.

Wij geven eerlijk advies en hoe goed dat advies is hangt wel af van de informatie die u ons verstrekt (of die beschikbaar is op de website van de concurrent). Pario richt zich met name op de kleine zelfstandige, wij gaan er dan ook van uit dat u als kleine zelfstandige het formulier invult. Bent u een groot bedrijf dat veel maatwerk nodig heeft met techniek die compatible moet zijn met uw eigen it-systemen dan is pario niet de geschikte partner voor u en heeft de vergelijking bij voorbaat weinig zin.

Aanbod Webdesigners vergelijken

  • Aangezien we een aanbod willen vergelijken voor potentiĆ«le klanten en niet voor onze concurrenten, vragen wij u om uw kvk-nummer op te geven. U bevestigt hiermee tevens dat u degene bent op wiens naam het bedrijf staat.
  • Van wie is het aanbod? Geef a.u.b. de url van het bedrijf.
  • Cms staat voor Content Management Systeem en is de onderliggende techniek waar bijna alle websites tegenwoordig op worden gebouwd. Meer informatie op onze blog-pagina.
  • Van welke zaken bent u gecharmeerd in het aanbod en op welke punten zet u zelf vraagtekens?
  • Geef a.u.b. aan wat de kosten zijn, zowel investeringskosten en de maandelijkse kosten of noem een url waarop de kosten getoond worden. Geef ook aan wat er in de prijs inbegrepen zit indien dit niet op de website genoemd wordt en u dat wel weet. U kunt ook een ontvangen offerte uploaden.
  • Indien u een offerte heeft ontvangen, kunt u die hier eventueel uploaden. Het gaat ons puur om de prijzen en wat u ervoor krijgt, alle overige informatie kunt u verwijderen/onleesbaar maken indien gewenst. Voeg ook de Algemene Voorwaarden toe wanneer die niet op de website worden genoemd.
    Sleep bestanden hierheen of
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.