Wie is Pario?

pario-hatched

Pario is een webdesignbureau in Amsterdam Oost dat zich richt op het bouwen van websites voor de kleine zelfstandige. Pario is Latijns voor baren/ei leggen, produceren, voortbrengen, creëren. Een passende naam omdat een website ook vanuit het niets ontstaat en verder moet groeien. Ook na 'de geboorte' van uw website blijft Pario betrokken bij de verdere ontwikkeling.

Wedergeboorte

 

In oktober van 2015 vierde ik mijn 40e verjaardag. Men zegt dat het leven begint bij 40, in mijn geval begon in ieder geval het idee om als zelfstandig webdesigner aan de slag te gaan. U kijkt momenteel naar het resultaat van dit idee.

Reeds in 2002 overwoog ik om een carrière als webdesigner te starten. Het liep iets anders en ik kwam uiteindelijk te werken bij een uitgeverij van it-bladen. Ik heb daar verschillende werkzaamheden verricht zoals het ontwerp en ontwikkeling van interfaces voor de cd-roms en dvd-roms die bij bepaalde bladen werden geleverd. De laatste jaren heb ik het beheer van een van de grootste it-websites van de Benelux (Computer Idee) verzorgd waar ik tevens het dagelijkse nieuws voor schreef.

Op het gebied van scholing heb ik een BA in Corporate Communication (marketing, vormgeving en communicatie). Na deze studie volgde ik een multimedia-opleiding aan SAE in Amsterdam. Deze studie bestond uit 3D-modelling, webdesign, illustratie, videobewerking, en interactive design. In 2015 heb ik een diploma behaald in Advanced Online Marketing en in 2016 een diploma in Social Media (beiden ‘with distincition’ behaald). Een behoorlijk brede achtergrond dus die perfect van pas komt bij het bouwen van websites waar deze verschillende elementen in terugkomen. Een aanbeveling op LinkedIn van mijn voormalig leidinggevende onderstreept mijn brede kennis:

Martijn heeft zich ontpopt als digitale duizendpoot, waar je als leidinggevende volledig op kunt bouwen. Hij schakelt moeiteloos tussen meerdere projecten en levert deze kwalitatief en op tijd aan. Martijn is een welkome versterking van elk redactioneel team, website- en 'multimediaal' project. Daarbij is hij een vrolijke, opgeruimde collega die sfeer maakt waar hij werkt. Aanbevolen!

Jeroen Geelhoed [Voormalig hoofdredacteur PC-Active]

Fun fact:

Om niet geheel aan mijn computer gekluisterd te zijn, bied ik mijzelf ook aan als hondenoppas. Ik bente boeken via Pawshake.nl maar heb, uiteraard, ook een eigen webpagina gemaakt. Zie www.hondenoppas.amsterdam

Voorbeelden van dvd's die ik heb ontwikkeld voor computermagazines.

mp3-cd-rom
cid-jubileum cd-rom
fotografiemagazine cd-rom
Hardware-info-cd-rom
pc consument cd-rom
pixar-artikel
voice-of-holland-artikel
knmi-artikel
Artikelen in Computer Idee (tekst & fotografie)
Computer Idee-artikelen  (tekst & fotografie)
Computer Idee-artikelen (tekst & fotografie)
pario-original-logo

Home Office

Thuiskantoor pario

Wanneer ik een website bouw dan doe ik dat niet eigentijds op een Macbook in een hip koffietentje: Ik doe dat gewoon ouderwets, zonder afleidingen, op mijn workstation met groot scherm en een fatsoenlijk toetsenbord.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.