Google Maps bedrijfsrondleiding

U heeft ze wellicht al eens een keer gezien op Google Maps, de virtuele rondleidingen binnen een gebouw zoals een restaurant of hotel. Voor u is deze techniek ook bereikbaar. Pario werkt samen met Google gecertificeerde fotografen om een dergelijke rondleiding of 360-graden panoramafoto vast te leggen. Afhankelijk van uw wensen selecteren we de juiste fotograaf (u ontvangt van hem de rekening). De fotograaf zet uw rondleiding in Google Maps, pario zet hem op uw website.

Klik op de nummer 1-2-3 om een verdieping omhoog of omlaag te gaan. Klik op het mobiel-icoontje, indien u het op uw smartphone bekijkt, om het 'trillen' tegen te gaan.

De prijs is afhankelijk van de grootte van uw locatie en wat voor interactieve elementen u verder nog wenst. Zo kunt u foto's als 'point of interest' toevoegen aan uw rondleiding om ergens extra aandacht op te vestigen. U moet denken aan een prijs van rond de €300,- euro voor ruimtes kleiner dan 125 m2.

Mijn thuiskantoor van 10 m2 is niet zo interessant voor een Street View-rondleiding. Als voorbeeld van een virtuele bedrijfsrondleiding toon ik hieronder dan ook een interactieve rondleiding door het BIT-datacenter waar de servers staan waarop wij de online-visitekaartjes en membership-websites hosten.

Voordelen Google Maps bedrijfsrondleiding

Een eye-catcher op uw website!

Klanten vinden u beter via Google Maps

De link is eenvoudig te delen op social media

Uw zaak is (virtueel) 24/7 geopend

Maakt klanten nieuwsgierig en nodigt uit

Eenmalige investering

Werkwijze

U neemt contact op met pario

We brengen uw wensen in kaart

De fotograaf neemt contact op voor de fotoshoot

De fotograaf schiet de foto's en zorgt voor nabewerking

De fotograaf zet uw rondleiding in Google Street View

Pario implementeert de rondleiding op uw website