Aanvullende diensten

Naast webdesign biedt pario nog een aantal andere diensten aan zoals fotografie, het schrijven van webteksten, opzetten van een webshop en op termijn ook diensten op het gebied van online-marketing (o.a. seo en social media advertising).

Door een netwerk van redacteuren en vormgevers, kan Pario ook een (nieuwe) logo & huisstijl voor u laten verzorgen of een nieuwsbrief laten opstellen. Wellicht wilt u juridisch advies om het merk waarmee u online gaat te beschermen, wilt u uw website in het Engels vertalen of u wilt een Google Adwords-campagne laten opzetten; ook op die gebieden heeft pario contacten.

Webteksten schrijven

Door onze ervaring met het schrijven van webteksten voor een van de grootste it-websites van de Benelux, kunnen wij u hierin ook ondersteunen. We kunnen de webteksten zelf schrijven of door een redacteur uit ons netwerk. Heeft u beperkt budget dan kunnen we met u ook naar een van de vele goedkopere online-diensten kijken.

whats-your-story

Fotografie

Indien u geen beeldmateriaal heeft, kan er gekeken worden of er gratis of betaald beeld van internet gebruikt kan worden. Ook kan ik voor u foto's/video's maken. Ik ben geen beroepsfotograaf maar daar is de prijs dan ook naar. Ik kan u natuurlijk ook helpen bij het vinden van een goede fotograaf.

Integratie 3D-modellen

Wilt u 3D-modellen integreren op uw website? Pario kan 3D-modellen plaatsen op uw website waarbij de gebruiker het object interactief kan ronddraaien zoals het hier gegeven voorbeeldje.

Google Maps virtuele bedrijfsrondleiding

Met een virtuele rondleiding van uw bedrijfsruimte bent u niet alleen nadrukkelijker aanwezig op Google Maps maar heeft u ook een mooie eye-catcher voor uw website en social mediakanalen.

Logo & huisstijl

pario-huisstijl

Mijn logo & huisstijl heb ik zelf ontworpen en ook heb ik weleens een logo voor een klant gemaakt, het is iets dat ik normaal uitbesteed aan vormgevers. Door mijn arbeidsverleden in een uitgeverij ken ik een aantal vormgevers die prima in staat zijn voor u een mooie huisstijl te ontwerpen. Ik kan u in direct contact met hen brengen.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.