Budget website

Een budget-website waarbij alleen de prijs budget is en niet de kwaliteit? Wij bieden precies dat. Onze budget-websites worden gebouwd op basis van Genesis-thema's van StudioPress die zeer goed te boek staan en los $99-$129 per stuk kosten. Het grote verschil met onze maatwerkoplossingen is dus dat we niet een unieke lay-out voor u ontwerpen maar een van Genesis gebruiken. U kunt kiezen uit elk gewenst thema dat StudioPress biedt (er worden telkens nieuwe aan toegevoegd). U heeft al een budget-website vanaf €200,- !

blauwe doos visitekaartje website

Onze Pakket-opties

Uitgebreide Budget Website

Dit pakket is geschikt voor wie het meeste uit zijn website wilt halen. Bij de uitgebreide website kunt u zelf ongelimiteerd pagina's en formulieren aanmaken en content wijzigen/toevoegen. Wij richten standaard tot 6 pagina's voor u in. Heeft u meer nodig dan kunt u die zelf aanmaken (op basis van onze ontwerpen of helemaal nieuw). U kunt ook tegen een meerprijs de extra pagina's laten toevoegen door Pario.

Door de Pario Page Builder functionaliteit kunnen ook personen zonder een technische achtergrond zelf eenvoudig pagina's aanmaken.  Door de gewenste elementen vanuit een keuzemenu op de webpagina te slepen, maakt u zo uw eigen ontwerp.

Daarnaast bieden wij veel functionaliteit via professionele plug-ins voor het maken van  formulieren, fotogalerijen, sliders, beveiliging e.d. Deze plug-ins kosten los vele honderden euro's. Ook zorgen we ervoor dat afbeeldingen die u uploadt direct worden geoptimaliseerd via ons abonnement op  Imagify.

Prijs: €350,- (eenmalig), €15,- (maandelijks)

One-pager Budget Website

Een One-pager bestaat uit één pagina met alle content. Die content is beperkt tot 5 foto's, 500 woorden en 1 formulier. U kunt zelf geen extra pagina's/formulieren aanmaken. Deze structuur biedt minder mogelijkheden op het gebied van SEO (vindbaarheid in Google) dan een uitgebreide website.

Dit concept is ideaal voor wie zichzelf of zijn bedrijf/product wil presenteren zonder daarvoor veel beeld en tekst nodig te hebben. Een goede oplossing voor bijvoorbeeld freelance consultants. Mocht u in de toekomst toch meer pagina's nodig hebben? Geen punt, u kunt te allen tijde upgraden, u betaalt dan enkel het verschil.

Prijs: €200,- (eenmalig), €10,- (maandelijks)

Voor al onze websites geldt:

 • Uitgebreide webstatistieken
 • Dagelijkse back-ups (ook extern)
 • Uitgebreide beveiliging
 • Snelheidsoptimalisaties
 • SEO
 • Social media share-knoppen
 • SSD-hosting & Webmail
 • Jaarlijkse domeinnaamregistratie
 • Technisch beheer door Pario
 • Automatisch korting sparen op redesign
 • Maandelijks opzegbaar

Maandkosten:

In de maandkosten zit onder meer verrekend: Hosting/e-mail & domeinregistratie, technisch onderhoud (updates/back-ups e.d.), support door Pario & eventuele licentiekosten. Na de redesign begint de korting-teller weer opnieuw te tikken.

 

Upgraden:

Wilt u ooit upgraden van uw one-pager naar een uitgebreide website van 6 pagina's dan kan dat tegen het prijsverschil.

 

Extra pagina's:

Bij de uitgebreide website van 6 pagina's kunt u zelf gratis pagina's aanmaken of dat ons tegen betaling laten doen. De one-pager is niet uitbreidbaar met extra pagina's.

 

Korting sparen:

Voor al onze pakketten geldt dat u jaarlijks automatisch 5% korting spaart op een redesign. Een redesign is altijd vrijblijvend. De korting geldt op het eenmalige bedrag.  In het geval van de budget-website kunt u dus een nieuw/ander thema uitkiezen.

Behoefte aan meer pagina's en/of gebruik van meer content? Ga dan voor onze uitgebreide websitepakketten met meer mogelijkheden!

Themakeuze

Voor onze budget websites maken wij geen gebruik van goedkope of gratis thema's (hoeft niet slecht te zijn overigens). Wij maken gebruik van de gerenomeerde Genesis Thema's van StudioPress. Deze thema's kosten los dan ook $99 -$129. Daarmee vallen ze in in het hogere prijssegment en zijn dus bepaald geen budget thema's.

Een thema bepaalt hoe de lay-out van een WordPress website er uit ziet. Pario installeert & configureert het thema en zorgt dat uw content er op een nette manier in wordt verwerkt. Kleuren, afbeeldingen  e.d. kunnen we aanpassen maar de lay-out staat vast (what you see is what you get). Wie een compleet uniek design wil kan terecht bij onze maatwerkoplossingen.

De thema's van Genesis staan bekend om hun cleane code waardoor ze ook snel en veilig zijn. En uiteraard 100% geschikt voor mobiel.

Genesis thema's van StudioPress

Dit is slechts een greep uit het complete aanbod van thema's waaruit u kunt kiezen. Zie het volledige overzicht hier. U kunt per thema een live-demo bekijken. U kunt elk gewenst thema kiezen, ook de thema's die net uit zijn. De  prijsverschillen tussen de thema's (sommigen zijn 99 dollar, anderen zijn 129 dollar) hebben geen effect op de standaardprijzen die Pario hanteert.

Elk thema heeft verschillende pagina-designs, u bent vrij om te kiezen welk pagina-design u wilt, in de meeste gevallen zal het om het design van de homepage gaan.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.