Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo's zijn nog geen gemeengoed ondanks het feit dat video enorm populair is. Maar liefst 78% van de internetbevolking kijkt wekelijks een online-video. 55% bekijkt zelfs elke dag een online-video. Bewegend beeld is een van de voordelen die internet biedt ten opzichte van gedrukte media.

De kwaliteit van online-video is ook met sprongen vooruit gegaan de laatste jaren. Zelfs met bescheiden apparatuur kunnen al hele scherpe video's worden geschoten. Waarom zien we dan toch vooral de grotere bedrijven dit medium omarmen? Een bedrijfsvideo maken (script, opname, voice-over, nabewerking) is een tijdrovende klus waar vaak meerdere mensen aan werken. Het maken van een bedrijfsvideo is daardoor vrij prijzig.

 

Korte shots

Pario richt zich niet op een uitgebreide bedrijfsvideo. Wij leggen de focus op bepaalde aspecten van uw bedrijf die we in korte video's uitlichten. Door het werken met korte shots is er geen uitgebreid script nodig en kan er veel sneller gefilmd worden.

 

Stock-video

Heeft u geen budget of behoefte aan een eigen bedrijfsvideo maar wilt u uw website wel verfraaien met video? In dat geval kunnen we u helpen aan stock-video's (enkele euro's per video) die we bijvoorbeeld kunnen inzetten als achtergrondbeeld. Heeft u een surf-shop dan kunt u denken aan een video van golven op de achtergrond.

Voorbeeld van een stock-video die gebruikt kan worden als achtergrond

 

YouTube-video op uw website

De onderstaande video wordt gehost op onze eigen server. U kunt uw YouTube-video's  (of die van anderen) uiteraard wel insluiten op uw membership-website. Het nadeel van het plaatsen van video's op YouTube is dat anderen er ook mee aan de haal kunnen gaan. Voor een promotiefilmpje is het natuurlijk geen probleem wanneer anderen het verder verspreiden (integendeel).

Voorbeeld video-implementatie

Ik heb onderstaande video op de Dam geschoten tijdens Pillow Fight Day 2017. Doordat de video in slow-motion is opgenomen is de kwaliteit wat minder maar het levert wel leukere shots op. 🙂

Beschikbaar voor:

Membershipwebsite

Online visitekaartje

Online cv

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.