Bedrijfsfotografie

Beeld is erg belangrijk en vooral op een snel medium als het internet, kan een mooie foto de aandacht van de bezoeker vasthouden. Helaas komt het vaak voor dat degene die het beeld op de website plaatst, dit vaak doet aan de hand van een wazige foto vanaf de mobiele telefoon. Gelukkig worden de camera's in mobiele telefoons steeds beter maar niet iedereen heeft het oog van een fotograaf en kan een fatsoenlijke nabewerking uitvoeren op een foto.

Pario is geen beroepsfotograaf maar kan wel tegen een budgetvriendelijk bedrag het gat tussen amateurfoto's en die van een beroepsfotograaf vullen. Voor professionele portretten en foto's in omgevingen met weinig licht ('s avonds/donkere binnenruimte) zullen we toch vaak een professionele fotograaf aanraden. Wij kunnen u daarbij helpen. Ook kunnen wij zorgen voor stockfotografie (vanaf 1,- per foto).

 

Kosten bedrijfsfotografie door Pario: 5 foto's voor €90,- of 10 foto's voor €150,- (inclusief nabewerking en plaatsing).

Wasbak xyl'eau van Nielsmaakt
Voorbeeld van productfotografie (ontwerp Nielsmaakt)

Voorbeeld van Pario's bedrijfsfotografie:

Voorbeeld van stockfotografie

Voorbeeld video-achtergrond

Video kan ook worden gebruikt als achtergrond zoals in dit voorbeeld. Er zijn bestaande video-achtergronden die gebruikt kunnen worden voor een paar euro (donatie). Dit videootje heb ik zelf geschoten in park Frankendael. Een video-achtergrond werkt niet op mobiele apparaten dus indien u dit op tablet of smartphone bekijkt, ziet u een vervangend plaatje van het insect. Overigens kunt u ook zelf eenvoudig YouTube-video's toevoegen aan uw membership-website.

U kunt Pario ook inschakelen voor korte video-shots. Meer informatie vindt u op onze bedrijfsvideo-pagina

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Vul alstublieft een bericht in.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.